Bartın'da Sel : Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ... / Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı.

Bartın'da Sel : Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ... / Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı.. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartin'da öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle bazı evler çamurlu suyla dolarken, kozcağız ve hasankadı yolu sel suları nedeniyle. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Can kaybının olmaması sevindirirken, çok sayıda ev ve araç da hasar meydana geldi.afad ekipleri mahsur kalanlara yardım etmeye devam ediyor. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı.

Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi. Sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

Bartın'da can pazarı! yol 2 arabayı yuttu 12 kişi vardı ...
Bartın'da can pazarı! yol 2 arabayı yuttu 12 kişi vardı ... from i.internethaber.com
Bugün 1998 sel felaketinin 22. Aracın üzerinde yardım bekleyenler vardı, sele kapılmış araçlar vardı onları kurtardık. Bartın'da yağmur nedeniyle dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma kapandı, araçlar denize sürüklendi. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi. Kentte sel riskine karşı kriz masası oluşturuldu. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu.

Bartin'da öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle bazı evler çamurlu suyla dolarken, kozcağız ve hasankadı yolu sel suları nedeniyle.

İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bartında etkili sağanağın yol açtığı sel nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, bazı yollar ulaşıma kapandı, otobüs, midibüs ve araçlarda mahsur kalan 82 kişi, afad ile sahil. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi haber, haberi, haberleri. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Bartın'da meydana gelen sel felaketinde 11 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu. Bartın'ın kurucaşile i̇lçesi ve tekkeönü köyü ile amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü'nde etkili olan.

İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Aracın üzerinde yardım bekleyenler vardı, sele kapılmış araçlar vardı onları kurtardık. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü.

Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi: İşte saat saat ...
Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi: İşte saat saat ... from www.ahliekonomi.com
Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartında etkili sağanağın yol açtığı sel nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı, bazı yollar ulaşıma kapandı, otobüs, midibüs ve araçlarda mahsur kalan 82 kişi, afad ile sahil. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi haber, haberi, haberleri. Bartın'da meydana gelen sel felaketinde 11 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu.

Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi.

İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle ulus ve kumluca belde merkezinde birçok iş yerini su bastı. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. Sel olan bölgelerden birisi de bartın oldu. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma noktasına geldi. Bartın'da etkili bir şekilde yağan yağışlar sonrası sabah saatlerinde gerçekleşen sel felaketinin faturası ağır oldu.

Bartin'da öğleden sonra başlayan sağanak yağışın ardından yaşanan sel nedeniyle bazı evler çamurlu suyla dolarken, kozcağız ve hasankadı yolu sel suları nedeniyle. Bartın'da etkili sağanak nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı. Bartın'da yaşanan sel felaketi sonrası hasar tespit çalışması ve heyelan nedeniyle kapanan yolların açılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Kentin orduyeri mahallesi'nde köprünün altındaki karayolu ile karaçay köprüleri su altında kaldı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu.

Bartın'da sel felaketi! Bilanço gün ağarınca ortaya çıktı
Bartın'da sel felaketi! Bilanço gün ağarınca ortaya çıktı from www.yenimeram.com.tr
Sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.afet ve durum yönetimi merkezi haber, haberi, haberleri. Can kaybının olmaması sevindirirken, çok sayıda ev ve araç da hasar meydana geldi.afad ekipleri mahsur kalanlara yardım etmeye devam ediyor. Bartın'da meydana gelen sel felaketinde 11 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 kişi kurtarıldı, 461 konut ve 72 iş yeri hasar gördü.

Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı. Bartın'da yağmur nedeniyle dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı, yollar ulaşıma kapandı, araçlar denize sürüklendi. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Kentte sel riskine karşı kriz masası oluşturuldu. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın da şiddetli yağmur sele neden oldu. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Sel olan bölgelerden birisi de bartın oldu. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Can kaybının olmaması sevindirirken, çok sayıda ev ve araç da hasar meydana geldi.afad ekipleri mahsur kalanlara yardım etmeye devam ediyor. Aracın üzerinde yardım bekleyenler vardı, sele kapılmış araçlar vardı onları kurtardık. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu.

Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni sayın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde dükkanlar sular altında kaldı bartın sel. İki köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı, su baskınları yaşandı.

Posting Komentar

0 Komentar